Ryhmävalmennus

Sininen hetkiRyhmävalmennus on life coachingia yksilöllisesti ryhmän jäsenenä. Jokainen ryhmän jäsen pääsee toteuttamaan omia toiveitaan, asettamaan omat tavoitteensa ja rakentamaan toimintasuunnitelmaa omien tavoitteiden ja unelmien saavuttamiseksi.

Ryhmävalmennus sopii

  • naisille kuin miehille
  • yrityksen henkilökunnalle
  • osana työhyvinvointipäivää
  • erilaisille järjestöille
  • opiskeluryhmille
  • ystäväiltoihin
  • kaveriporukoille
  • polttareihin
  • pikkujouluihin

Inspiroidu ja energisoidu ryhmä- tai hyvinvointivalmennuksella. Niistä saat työkaluja sovellettavaksi jokapäiväiseen elämään.

Ryhmä- ja hyvinvointivalmennus teemoja

Energinen elämä

Energia, mistä sitä ladataan ja mikä sitä vie? Mitä energinen elämä tarkoittaa ja mistä se koostuu? Tule oppimaan, kuinka voit mielen ja ajatustesi avulla muuttaa elämääsi. Valmennus sisältää teoriaa ja rentoja harjoituksia energisen elämän saavuttamiseksi.

Arjen aikavarkaat kuriin

Kiirettä, stressiä, unettomuutta – kuulostaako tutulta? Valmennus auttaa selkiyttämään ajankäyttöäsi ja rakentamaan toimintasuunnitelman kiireen kesyttämiseksi. Läsnäoloharjoitukset rentouttavat ja sitä kautta vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin.

Unelmat todeksi

Valmennuksen aikana pääset kirjaamaan omat unelmasi, niin pienet kuin suuretkin. Se, mihin kiinnität huomiosi ja ajatuksesi vahvistuu ja sitä vedät puoleesi! Unelmiensa toteuttaja seuraa oikeita realistisia unelmiaan, jotka hän kykenee näkemään ja kuvittelemaan todeksi sekä löytämään suunnitelman unelman toteuttamiseksi. Unelmat löytyvät oivalluksia tuottavien harjoitusten kautta, joiden avulla tavoittelu tuntuu mielekkäältä ja miten voi kulkea unelmaansa kohti hauskasti ja helposti, kuin pienin tanssiaskelin. Elämässä saa sen mitä ”tilaa”!

 

Valmennuksen hyödyt osallistujan näkökulmasta

”Sain valmennuksesta työkalut tavoitteen loppuun viemiseen!”
”Valmennus antoi kannustusta ja puhtia painonhallintaan.”
”Jatkoeväitä elämääni.”
” Kokonaisvaltainen Hyvän Olon parantuminen niin fyysisesti kuin henkisestikin ja pysähtyminen miettimään hyvää oloa lisääviä keinoja.”
”Pysähdytti miettimään oman tämänhetkistä hyvinvointia ja sen mahdollista parantamista eri keinoin.”
”Valmennus oli virkistävä ja uusia näkökulmia avaava tilaisuus.”
”Herättely huomaamaan asiat joihin itse voi ihan konkreettisesti vaikuttaa ja myöskin ne oman elämän hyvät ja arvokkaat asiat.”
”Sai ajattelemaan asioita tarkemmin ja uudella tavalla. Itsekin voi vaikuttaa!”
”Valmennuksen jälkeen koin olevani onnellisempi sekä jollain tavalla rauhallisempi. En antanut ”huonoille” ajatuksille valtaa.”
”Sain uutta intoa lähteä asettamaan tuleville asioille konkreettisempia tavoitteita.”
”Laittoi ajattelemaan omaa ajankäyttöä. Miten voisin hallita sitä paremmin, keinoja joilla voin muuttaa omia toimintatapoja.”
”Pieni ryhmäkoko – avoin keskustelutyyli”
”Valmentajan ote ja asenne.”
”Sain hyviä harjoituksia ja rentoutuneen olon.”

Body&Mind tunti ja hyvinvointivalmennus

Lisäksi SatuLiike tarjoaa räätälöityjä hyvinvointipaketteja asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi. Kokeile kehon & mielen tunti ja hyvinvointivalmennuksen ainutlaatuista yhdistelmää. Siitä saatu hyvän olon tunne hymyilyttää vielä seuraavina päivinä!

Satu-Maria Ruotsalainen

Satu-Maria Ruotsalainen

Erityisliikunnanohjaaja, LCF Life Coach®, MBSR Mindfulness-ohjaaja, CFM®, varhaiskasvatuskouluttaja, äiti, vaimo, sisko ja ystävä, yrittäjä.

"Ajattele suuria, mutta nauti pienistä!"

 

Ota yhteyttä

Satuliike Tmi

Satu-Maria Ruotsalainen
email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tel. +358 500 742 779