Mopo ja ovi

Valmennus

Valkoinen oviLife Coaching eli valmennus on oivallinen apu silloin, kun kaipaat muutosta elämääsi. Valmennus on mukava ja helppo tapa auttaa sinua selkiyttämään kuka sinä olet ja mitä sinä elämästäsi haluat. Voit hyödyntää valmennusta silloin, kun muutos elämässäsi on väistämättä edessä tai silloin, kun haluat ottaa elämässäsi askeleen kohti jotain parempaa.

Valmennuksessa pääset kartoittamaan oman tämän hetkisen elämäntilanteesi. Samalla oivallat, mihin elämän osa-alueeseesi kaipaat muutosta ja sen jälkeen asetat itsellesi sopivat tavoitteet. Valmentajasi ei neuvo eikä ohjaa sinua. erilaisten kysymysten ja mielenkiintoisten harjoitusten avulla sinä oivallat olennaisen. Valmennuksessa selkiytät tavoitteesi ja rakennat itsellesi sopivan toimintasuunnitelman kohti haluttua muutosta. Valmennus ei ole terapiaa, vaan ratkaisukeskeinen ja muutoksiin valmentava toimintatapa. Valmennukseen tulevalla pitää olla halua ottaa vastuu oman elämänsä johtajuudesta

Valmennuksen taustaa

Sininen oviValmennus perustuu kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen ja se on toiminnaltaan ratkaisukeskeistä. Life Coachingin tausta löytyy urheiluvalmennuksesta. Urheiluvalmennuksesta tuttuja tekniikoita alettiin hyödyntää yksittäisten ihmisten elämän laadun parantamiseksi ja näin syntyi Life Coaching. Life Coaching- tyyppinen valmennus rantautui Suomeen 2000-luvun alussa ja sen suosio on kovassa kasvussa tällä hetkellä niin Suomessa kuin eri puolella maailmaa.

Valmennuksen hyödyt

  • Valmennuksessa opit tuntemaan omaa itseäsi ja omia parhaita puoliasi.
  • Valmennus auttaa sinua selkiyttämään tavoitteitasi sekä rakentamaan toimintasuunnitelman, jonka avulla teet tavoitteistasi totta.
  • Itsevarmuutesi, energiatasosi ja onnellisuutesi kasvavat.
  • Opit ohjaamaan itseäsi ja luottamaan itseesi.
  • Oivallat, että melkein kaikki on mahdollista ja että se kaikki on sinusta itsestäsi kiinni.

 

Satu-Maria Ruotsalainen

Satu-Maria Ruotsalainen

Erityisliikunnanohjaaja, LCF Life Coach®, MBSR Mindfulness-ohjaaja, CFM®, varhaiskasvatuskouluttaja, äiti, vaimo, sisko ja ystävä, yrittäjä.

"Ajattele suuria, mutta nauti pienistä!"

 

Ota yhteyttä

Satuliike Tmi

Satu-Maria Ruotsalainen
email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tel. +358 500 742 779